Παλαιοκαστρίτσα: Ένα «μαργαριτάρι» στο νησί των Φαιάκων

Παλαιοκαστρίτσα. Το «εξωτικό» χωριό της βορειοδυτικής Κέρκυρας με την ονειρεμένη παραλία, που μαγνητίζει!

Ένας πανέμορφος κόλπος, που κάτω από τη Μονή της Θεοτόκου διαθέτει την πιο πολυφημισμένη παραλία του νησιού και προσελκύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο! Ο αναλλοίωτος φυσικός πλούτος με το καταπράσινο σκηνικό, τα κρυστάλλινα νερά, τους βράχους και την αστραφτερή αμμουδιά σας υπόσχεται ανέμελες και δροσερές βουτιές, χαλάρωση και ξεγνοιασιά, μακριά από τη “βαβούρα” της κοσμοπολίτικης εκδοχής του νησιού!

Ιδανική για οικογένειες και μη, σας παρέχει χώρους εστίασης και διαμονής για την εξυπηρέτηση σας. Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, θα βρείτε κέντρα άθλησης και ακόμη μπορείτε να ενοικιάσετε κάποιο μικρό σκάφος. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τα σπήλαια. Είναι το “μονοπάτι” που θα σας οδηγήσει σε παρθένες, απομονωμένες παραλίες με καταπληκτικά νερά!

Μια περιήγηση στο κοντινό χωριό «Λάκωνες», όπου θα έρθετε σε επαφή με τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων, θα είναι το επιστέγασμα μιας αξέχαστης εμπειρίας!

Το σημείο απέχει είκοσι-πέντε χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας και θα φτάσετε σε αυτό με αυτοκίνητο, δίκυκλο ή συγκοινωνία.

Στο παρακάτω βίντεο, μια εικόνα… χίλιες λέξεις!