Ροβινιά: Η «κρυψώνα» του παραδείσου!

Η Ροβινιά, κοσμεί το Ιόνιο Πέλαγος και είναι η «υδάτινη γωνιά του παραδείσου», που θα σας “κλέψει” την καρδιά και θα σας “πάρει” το μυαλό!

Είστε στο «νησί των Φαιάκων» και ψάχνετε ένα ειδυλλιακό μέρος για να βουτήξετε; Επιβάλλεται να πάτε στη Ροβινιά ή Παράδεισος, όπως αλλιώς αποκαλείται. Η φύση μεγαλουργεί, οι εικόνες σαγηνεύουν! Ένας «κρυμμένος» κολπίσκος, βγαλμένος από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ένα ανέγγιχτο “έργο τέχνης” που διατηρεί τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα του. Γαλαζοπράσινα νερά, λευκή αμμουδιά και κάτασπρα βότσαλα, σε συνδυασμό με τις σπηλιές που ξεπροβάλλουν από την πλούσια βλάστηση, συνθέτουν ένα «μαγικό» σκηνικό καλαισθησίας!

Δεν συγκαταλέγεται αδίκως στις κορυφαίες παραλίες της «Γηραιάς Ηπείρου» και το φυσικό κάλλος που αναβλύζει, σας αποζημιώνει για τη δυσκολία στην προσέγγιση της. Στη Ροβινιά, θα φτάσετε με πεζοπορία ή κατάβαση μέσω μονοπατιών, ενώ υπάρχει και η θαλάσσια λύση μέσω πλοιαρίων. Βρίσκεται στην περιοχή των Λιαπάδων, νότια της Παλαιοκαστρίτσας και απέχει περίπου είκοσι χιλιόμετρα από την πόλη. Σας ευχόμαστε πολλές και δροσερές βουτιές, σε έναν προορισμό που μένει πραγματικά “χαραγμένος” στη μνήμη!

Ακολουθεί πανοραμικό βίντεο…