Πικάντικο μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης για να γλύφετε τα δάχτυλα σας

Το μπουγιουρντί Θεσσαλονίκης  σερβίρεται ως μεζές και μπορείτε να το απολαύσετε με κάποιο ποτό της αρεσκείας σας όπως κρασί τσίπουρο ή ούζο, είτε ως συνοδευτικό με κρεατικά.

Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξετε εύκολα και γρήγορα

Υλικά

  • Φέτα Περίπου 1 τέταρτο του κιλού
  • Ντοματα 2 μεγάλες
  • Πάπρικα Λίγη καυτερή
  • Ελαιολαδο Λίγο
  • Γκούντα 100 γραμμάρια περίπου τριμμένη

Εκτέλεση

  • Στην αρχή πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες.
  • Παίρνουμε ένα πήλινο και βάζουμε στον πάτο λίγο ελαιόλαδο.
  • Απλώνουμε μερικές φέτες ντομάτας και από πάνω θρυμματίζουμε με τα χέρια μας την φέτα.
  • Καλύπτουμε την φέτα με μερικές ακόμη φέτες ντομάτας.

Είναι έτοιμο για να το απολαύσετε!