Παραλία Λυχνάρι: Μόλις 60 λεπτά από την Αθήνα

Η παραλία Λυχνάρι βρίσκεται στην Κορινθία, μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου από την Αθήνα, σχεδόν στα 100 χλμ. απόσταση. Μια ήσυχη απομονωμένη παραλία που θα σας μαγέψει με την εξωτική ομορφιά της και τα καταγάλανα νερά της.

Η παραλία είναι ανοργάνωτη με βότσαλο και αρκετά μεγάλη. Πρόκειται για έναν απομονωμένο μέρος με πεντακάθαρα ήρεμα νερά, ιδανικά για βουτιές και χαλάρωση όλη μέρα. Το φυσικό τοπίο είναι φανταστικό καθώς υπάρχουν παντού δέντρα ώστε να βρείτε σίγουρα θέση με σκιά.

Πώς θα φτάσετε στο Λυχνάρι:

Από Αθήνα θα βγείτε στην Εθνική Οδό, και θα στρίψετε στην έξοδο 10 για Κόρινθο- Επίδαυρο. Ακολουθώντας το δρόμο για Επίδαυρο θα δείτε ταμπέλα και θα στρίψετε αριστερά. Συνεχίζετε περνώντας τις πιο τουριστικές “Κεχριές” και μετά τα “Λουτρά Της Ωραίας Ελένης” στρίβετε στο φανάρι αριστερά. Έπειτα συνεχίζετε το δρόμο σε μια υπέροχη διαδρομή μέσα στη φύση, όπου και θα δείτε ταμπέλα για Σιδερώνα αριστερά και ευθεία για Λυχνάρι. Σε περίπου ένα τέταρτο από τα Ίσθμια θα έχετε φτάσει στην παραλία, και με το που την αντικρίσετε δεν θα το έχετε μετανιώσει καθόλου. Η πρόσβαση είναι εύκολη και υπάρχει χώρος και για πάρκινγκ.

Δείτε περισσότερα πλάνα στο παρακάτω βίντεο