Κολυμπήθρες: Ένας κόλπος… χάρμα οφθαλμών!

Οι Κολυμπήθρες βρίσκονται στην Πάρο και έχουν εξελιχθεί σε έναν από τους top προορισμούς του Αιγαίου, που θα σας «κλέψει την καρδιά».

Είστε στις Κυκλάδες και ψάχνετε παραλία με ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο, γαλαζοπράσινα νερά και απαλή άμμο; Επιβάλλεται να εξερευνήσετε τις Κολυμπήθρες! Μια παραλία «ορόσημο», που σας δίνει την αίσθηση, πως πράγματι κολυμπάτε σε κολυμπήθρες. Τα διαβρωμένα ολόλευκα βράχια, από τα κύματα του Αιγαίου, η «σμαραγδένια» αμμουδιά και τα δροσερά νερά καθηλώνουν…

Η παραλία είναι οργανωμένη κατά το ήμισυ, δίνοντας την ευκαιρία στους θιασώτες της φυσικής αυθεντικότητας, να απολαύσουν την παρθένα πλευρά της. Χώροι διαμονής και εστίασης υπάρχουν διάσπαρτοι στην περιοχή, η οποία ικανοποιεί και τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης (beach bars, clubs).

Ο αέρας που “φλερτάρει” με τα κύματα, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος, ώστε να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ. Ακόμη, λειτουργούν σχολές θαλάσσιου σκι και wakeboard, από τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Στο “σεληνιακό” τοπίο θα φτάσετε πολύ εύκολα με λεωφορείο ή αυτοκίνητο, καθώς απέχει δύο μόλις χιλιόμετρα από τη Νάουσα.

Σας ευχόμαστε… πολλές και ξέγνοιαστες βουτιές!