Άγιος Προκόπιος: Η κορυφαία παραλία της Νάξου…

Το «στολίδι» της Νάξου, με την απέραντη “χρυσαφένια” αμμουδιά, τα κρυστάλλινα νερά και το γραφικό εκκλησάκι που φέρει το όνομα του. Ο Άγιος Προκόπιος!

Δεν είναι λίγες οι ομορφιές και οι συγκινήσεις, που σας προσφέρει μια επίσκεψη στο κυκλαδίτικο νησί της Νάξου. Το γαλάζιο και το λευκό του Αιγαίου, τα αξιοθέατα, τα εξωτικά χωριά, η διασκέδαση, οι παραδοσιακές γαστρονομικές λιχουδιές και οι “ονειρικές” παραλίες, σας υπόσχονται υπέροχες και ανέμελες στιγμές, που θα αποτυπωθούν στη μνήμη και στο άλμπουμ σας…

Μία εξ αυτών, που έχει περίοπτη θέση στα αξιοθέατα του νησιού, είναι ο Άγιος Προκόπιος. Μια πελώρια ακτή τεσσάρων χιλιομέτρων που κατέχει μια θέση στις δέκα κορυφαίες παραλίες της Ευρώπης και την τρίτη θέση στην Ελλάδα! Η φυσική μεγαλοπρέπεια αναβλύζει μέσα από την “αστραφτερή” αμμουδιά, τα καταγάλανα νερά και τον πλούσιο βυθό, που σας επιφυλάσσει αξέχαστες βουτιές!

Μια παραλία πολυδιαφημισμένη (και όχι άδικα), ιδανική για οικογένειες και μη. Παράλληλα, το κύμα, εξαιτίας του ανοιχτού πελάγους, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για θαλάσσια σπορ (windsurfing, jet sky, kanoe kayak), ενώ η παραλία διαθέτει ναυαγοσώστη για την ασφάλεια σας και είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.

Ο Άγιος Προκόπιος απέχει πέντε χιλιόμετρα από τη «Χώρα» και είναι εύκολα προσεγγίσιμος οδικώς.

Παρακολουθήστε το βίντεο… για έναν προορισμό, που σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα!