Κλέφτικο: Στα άδυτα… των Αιγαιοπελαγίτικων βράχων!

Ένα φυσικό «αριστούργημα», με καταγάλανα νερά, ποικιλόμορφους βράχους, λευκή αμμουδιά και “μαγικό” βυθό, σας περιμένει στη Μήλο. Η παραλία Κλέφτικο!

Ποιός σας είπε ότι τα «Μετέωρα» βρίσκονται μόνο στη Θεσσαλία; Ετοιμάστε βαλίτσες, καθώς ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα «Θαλασσινά Μετέωρα»! Στις Κυκλάδες είναι «κρυμμένη» μια παραλία που αποτελεί την “ωδή” της καλαισθησίας… Ένα από τα πιο ξεχωριστά τοπία της Μεσογείου, που συνδυάζει γκριζόλευκους βράχους ιδιόμορφων σχηματισμών, «μεταξένια» άμμο, σπηλιές προς εξερεύνηση, κρυστάλλινα νερά και πολυποίκιλα κοιλώματα, που δημιουργήθηκαν στο διάβα των αιώνων από τη διάβρωση της θάλασσας και τους ισχυρούς ανέμους.

Στον επίγειο αυτόν “παράδεισο”, άραζαν πειρατικά πλοία, καθώς η μορφολογία του εδάφους ήταν ιδανική για την προστασία τους, από τα κύματα του Αιγαίου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και η μεγαλοπρέπεια του σημείου καθηλώνει… Κολυμπώντας στα γαλάζια νερά, σας περιστοιχίζουν σμιλεμένοι βράχοι, ενώ κάθε μακροβούτι σας “ταξιδεύει” σε σπηλιές, ιδανικές για φωτογράφιση!

Το «Κλέφτικο» είναι μια εμπειρία ζωής που επιβάλλεται να βιώσετε! Θα φτάσετε στην ακτή με καραβάκι ή ιστιοπλοϊκό από τον Αδάμαντα, ενώ όσοι προτιμάτε την πεζοπορία, η διαδρομή σας επιφυλάσσει έντονες συγκινήσεις!

Σας ευχόμαστε καλές βουτιές.