Ατλάντα – Αθήνα: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις της Delta Air Lines

  • Delta Air Lines - Ατλάντα - Αθήνα

Από την Ατλάντα στην Αθήνα: Η Delta Air Lines ενισχύει τη σύνθεση ΗΠΑ – Ελλάδας. Το νέο δρομολόγιο συμπληρώνει τις δύο καθημερινές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη – JFK.

Για πρώτη φορά εδώ και 10 χρόνια, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πετάξουν απευθείας από την Ατλάντα στην Αθήνα, όταν η Delta θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις από το μεγαλύτερό της αεροδρόμιο προς την ελληνική πρωτεύουσα, στις 2 Ιουλίου. Η Delta επίσης πραγματοποιεί δρομολόγια και από το αεροδρόμιο JFK – στη Νέα Υόρκη, δίνοντας στους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ την επιλογή τριών πτήσεων κάθε μέρα.

Τα πολλά αρχαία μνημεία, τα ειδυλλιακά τοπία των νησιών και το κλίμα της, κάνουν την Ελλάδα αγαπημένο προορισμό των Αμερικανών ταξιδιωτών. Πριν την πανδημία, πάνω από 1,1 εκατ. Αμερικανοί τουρίστες επισκέφτηκαν τη χώρα το 2019, βοηθώντας και στην αύξηση του ΑΕΠ της, πάνω από το 20% του οποίου στηρίζεται στον τουρισμό.

«Είμαστε ευτυχείς που ανταποκρινόμαστε στο αίτημα για περισσότερα ταξίδια από την Αμερική στην Ελλάδα, προσθέτοντας αυτήν την καθημερινή, απευθείας πτήση από την Ατλάντα στην Αθήνα, παράλληλα με τις αυξημένες πτήσεις από τη Νέα Υόρκη – JFK, βοηθώντας έτσι την αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας» είπε η Amy Martin, Managing Director – International Network Planning. «Η Ελλάδα είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και καθώς θα ανοίγουν τα φτερά τους, οι επιβάτες μας μπορούν να περιμένουν διακοπές που θα μείνουν στη μνήμη τους, είτε εξερευνώντας την ιστορία του τόπου είτε χαλαρώνοντας στις πεντακάθαρες παραλίες».

Οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν στην Αθήνα από 150 αμερικανικές πόλεις, μέσω των αεροδρομίων της Delta στην Ατλάντα και το JFK, και εύκολα να επανασυνδεθούν με οικογένεια και φίλους αλλά και να αποκομίσουν νέες εμπειρίες.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ θα είναι ευπρόσδεκτοι ως τουρίστες και δεν θα υποχρεώνονται πλέον σε καραντίνα αν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό PCR test που εκδόθηκε 72 ώρες πριν την άφιξη. Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στις ΗΠΑ υποχρεούνται να έχουν αρνητικό τεστ για COVID-19 και μπορούν να βρουν τον τρόπο να το πραγματοποιήσουν χάρη στο Travel Planning Center της Delta για τα διεθνή ταξίδια.

Η Delta βάζει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των επιβατών και των υπαλλήλων της, και γι’ αυτό τα μέτρα προστασίας της εταιρείας περιλαμβάνουν συχνή απολύμανση των επιφανειών που αγγίζουμε συχνά καθώς και αντικατάσταση των φίλτρων HEPA κορυφαίας τεχνολογίας δύο φορές συχνότερα από όσο απαιτείται.

Πέρα από ένα ασφαλέστερο ταξίδι, που αποτελεί μέρος του Delta CareStandard, όλοι οι επιβάτες που πετούν μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, θα απολαμβάνουν επιλογές εκατοντάδων ωρών ψυχαγωγίας σε προσωπικές οθόνες στο κάθισμά τους μέσω του «in-flight entertainment». Η βραβευμένη υπηρεσία ψυχαγωγίας της Delta επίσης περιλαμβάνει τη χρήση ανέπαφης τεχνολογίας μέσα από την εφαρμογή Fly Delta καθώς και το σχεδιασμό αυτή τη χρονιά για λειτουργία high-speed Wi-Fi κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Οι επιβάτες έχουν επίσης μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ να προγραμματίσουν και να αλλάξουν ημερομηνίες για τα ταξίδια τους με μια (κορυφαία για τον κλάδο) επέκταση της ισχύος έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2022 όλων των εισιτηρίων που λήγουν μέσα στο 2021, καθώς και όσων αγοραστούν μέσα στο 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Delta, παρακαλούμε επισκεφτείτε το delta.com.

Σχετικά με τη Delta

Η Delta Air Lines (NYSE: DAL) είναι η κορυφαία παγκοσμίως αμερικανική αεροπορική εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας, καινοτομίας, αξιοπιστίας και εμπειρίας πελατών. Χάρη στους υπαλλήλους της σε όλο τον κόσμο, η Delta για μία δεκαετία βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου των αερομεταφορών όσον αφορά στην ποιότητα των επιχειρήσεών της και διατηρεί τη φήμη για την βραβευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήμερα, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των πελάτων και των υπαλλήλων μας. Από το ξεκίνημα της πανδημίας COVID-19, η Delta έκανε γρήγορες κινήσεις προς την αλλαγή των δεδομένων στον καθαρισμό, ενώ την ίδια ώρα προσέφερε μεγαλύτερους χώρους στους πελάτες της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτά και αναρίθμητα ακόμη στρώματα προστασίας εξασφαλίζουν μια ασφαλή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία για καταναλωτές και υπαλλήλους.

Με αποστολή μας τη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών σε όλο τον κόσμο, η Delta κάνει το παν για να υιοθετήσει την κατανόηση στον πολυπολιτισμικό μας κόσμο και να είναι μια δύναμη κοινωνικού καλού.