Παραλία Σουτσίνι: Η μαγευτική παραλία στην Εύβοια

Η παραλία Σουτσίνι είναι μία αμμουδερή παραλία λίγα μέτρα από την παραλία της Κύμης και το λιμάνι. Η παραλία της Κύμης απέχει από την Χαλκίδα περίπου 80 χιλιόμετρα τα οποία με αυτοκίνητο θα τα διανύσετε περίπου σε 1.5 ώρα.

Κατευθύνεστε προς Νότια Εύβοια και Αλιβέρι, περνάτε το χωριό Λέπουρα και συνεχίζετε ευθεία προς Κύμη (υπάρχει διασταύρωση που οδηγεί προς Κάρυστο). Ακολουθείστε την πινακίδα προς παραλία Κύμης και όχι προς Κύμη. Από την παραλία της Κύμης συνεχίζετε τον παραλιακό δρόμο ο οποίος καταλήγει σε αδιέξοδο και στην αρχή της παραλίας Σουτσίνι όπου και θα σταθμεύσετε.

Στην παραλία υπάρχει χοντρή άμμος και είναι μπροστά το Αιγαίο πέλαγος. Το βουνό και τα πεύκα προσφέρουν φυσική σκιά όλη την ημέρα, ενώ μετά το μεσημέρι και όσο ο ήλιος δύει στην «πλάτη» της παραλίας η σκιά αυτή απλώνεται στο σύνολο της παραλίας και σταδιακά προς την θάλασσα.

Η παραλία μήκους περίπου 700 μέτρων, χωρίζεται σε 4 τμήματα τα οποία ανάλογα με τα κύματα ή και την παλίρροια μπορεί και να είναι αποκομμένα μεταξύ τους.

Ακόμα οι βραχοσπηλιές και οι εντυπωσιακές σχιστολιθικές πλάκες στα ρηχά κάνουν την παραλία ιδανική για υποβρύχιο ψάρεμα.

Δείτε περισσότερα πλάνα στο παρακάτω βίντεο