Κλιμάκι: Η πανέμορφη παραλία στις Πετριές Εύβοιας

Στις Πετριές της Εύβοιας θα βρείτε πολλές όμορφες παραλίες. Μια από αυτές είναι το Κλιμάκι. Έχει λευκή άμμο και καταγαλανά νερά. Η πρόσβαση είναι εύκολη με το αυτοκίνητο. Βρίσκεται ανατολικά των Αγίων Αποστόλων Πετριών, μόλις 2 χλμ. μακριά. Η παραλία είναι αμμώδης, χωρίς να βαθαίνει απότομα, που την κάνει ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Βρίσκεται σε έναν πολύ όμορφο κόλπο που δεν το πιάνει ιδιαίτερα ο αέρας, ενώ περιβάλλεται από βράχους και αρμυρίκια. Είναι ιδανική για να απολαύσετε ένα ήρεμο μπάνιο.

Πως θα πάτε στην παραλία

Από την Χαλκίδα θα κατευθυνθείτε προς Νότια Εύβοια. Μετά το Αλιβέρι, στα Λέπουρα, θα στρίψετε δεξιά στην πινακίδα προς Κάρυστο. Θα βρείτε μπροστά σας το χωριό Κριεζά όπου θα στρίψετε αριστερά και από εκεί θα ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Πετριές – Αγίους Αποστόλους. Κατηφορίζοντας από το χωριό των Πετριών ή από τον περιφερειακό θα συναντήσετε μία πινακίδα για την παραλία Κλιμάκι, στρίβετε δεξιά και μετά από λίγο θα βρίσκεστε στην παραλία.

Στην παραλία υπάρχει και beach bar με ξαπλώστρες, ενώ στο ύψωμα, ακριβώς πάνω από την παραλία υπάρχει ταβέρνα με υπέροχη θέα στην παραλία. Επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το λιμανάκι των Αγίων Αποστόλων αλλά και το χωριό Πετριές με ταβερνάκια.

Είμαστε σίγουροι πως η παραλία θα σας μαγέψει!

Δείτε περισσότερα πλάνα στο βίντεο από Earth In Motion