Η παραλία της Εύβοιας που ατενίζει το Αιγαίο

Στη Νότια Εύβοια και το χωριό Μεσοχώρια, βρίσκεται η παραλία Λιμνιώνας που θα σας κάνει να ατενίζεται το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Οδηγώντας περίπου 1,5 ώρα από την πρωτεύουσα της Εύβοιας, τη Χαλκίδα, κατευθυνόμενοι προς τη Νότια Εύβοια, συναντάτε το χωριό Μεσοχώρια. Εκεί βρίσκεται και η δημοφιλής παραλία Αλμυρίχι, αλλά και ο μαγευτικός Λιμνιώνας. Μια παραλία που βρέχεται από το Αιγαίο και όσο βλέπει το μάτι όσων την επισκέπτονται αντικρίζει… γαλάζιο.

Ο Λιμνιώνας είναι μια μεγάλη παραλία με λευκό βοτσαλάκι και χοντρή άμμο, με τον βοριά να «χτυπάει» στο φυσική «οχύρωσή» της. Τα νερά είναι αρκετά βαθιά, όπως συμβαίνει με όλες της παραλίας στην Εύβοια που βρίσκονται στην πλευρά του Αιγαίου.

Τα τελευταία χρόνια η παραλία έχει γίνει αρκετά γνωστή και συγκεντρώνει επισκέπτες τόσο από την Εύβοια όσο και από άλλες περιοχές. Οργανωμένο τμήμα στην παραλία δεν υπάρχει, όμως, υπάρχουν κάποιες δημοτικές ομπρέλες. Στην παραλία θα βρείτε καταστήματα για να προμηθευτείτε καφέδες, αναψυκτικά και τρόφιμα.

Αν ο δρόμος σας βγάλει προς τη Νότια Εύβοια, ο Λιμνιώνας στα Μεσοχώρια είναι μια παραλία που πρέπει πάση θυσία να επισκεφτείτε…