Η πανέμορφη παραλία Αχλαδίου στη Βόρεια Εύβοια

Η παραλία Φραγκάκη του Αχλαδίου, είναι από τις ομορφότερες της Βόρειας Εύβοιας. Έχει μήκος περίπου 2Km και βρέχεται από το Αιγαίο. Μια πλάζ με άμμο και βότσαλα, και νερά γαλαζοπράσινα.

Η παραλία Φραγκάκη Αχλαδίου βρίσκεται κάτω από το ομώνυμο χωριό. Απέχει περίπου 75χλμ. τα οποία ανάλογα με την κίνηση θα χρειαστείτε περίπου μία ώρα και τριάντα λεπτά για να τα διανύσετε με το αυτοκίνητο. Από την Χαλκίδα κατευθύνεστε προς Βόρεια Εύβοια, στην διασταύρωση Καστέλας – Ψαχνών, συνεχίζετε προς Καστέλα και αφού ανεβείτε τον Άγιο (όμορφη ορεινή πευκόφυτη διαδρομή αλλά με αρκετές στροφές) συνεχίζετε μέχρι το Προκόπι. Από εκεί κάνετε δεξιά ακολουθώντας την σήμανση για Μαντούδι και Αγία Άννα. Περνάτε την Κήρινθο και στην διασταύρωση της Στροφυλιάς συνεχίζετε πάλι προς Αγία Άννα (η άλλη επιλογή είναι Λίμνη – Ροβιές). Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω θα βρείτε πινακίδα δεξιά προς Παραλία Αγίας Άννας

Το μεγάλος μήκος και πλάτος της παραλίας σας εξασφαλίζει ότι θα βρείτε ένα απόμερο και ήσυχο σημείο για να απολαύσετε την παραλία. Υπάρχει και οργανωμένο τμήμα με ομπρέλες, ξαπλώστρες και service από 2-3 επιχειρήσεις. Πάνω από την παραλία υπάρχει αρκετός χώρος για να σταθμεύσετε το όχημα σας.

Μπορείτε να  απολαύσετε το μπάνιο σας έχοντας θέα τη Σκόπελο και το γαλάζιο του Αιγαίου και ακριβώς από πίσω τους πευκοδάσος. Υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε περισσότερα πλάνα στο παρακάτω βίντεο