Η μαγευτική παραλία Πευκί στην Βόρεια Εύβοια

Το Πευκί είναι μια τεράστια παραλία η οποία είναι ίσως η πιο δημοφιλής στη Βόρεια Εύβοια. Έχει αμμουδιά και πλούσια βλάστηση. Απέχει από την Χαλκίδα περίπου 115 χιλιόμετρα τα οποία θα χρειαστείτε κάτι παραπάνω από 2 ώρες για να τα διανύσετε με αυτοκίνητο. Από Χαλκίδα πηγαίνετε προς Βόρεια Εύβοια, περνώντας από Αρτάκη και μέσω Καστέλας κατευθύνεστε προς Προκόπι. Συνεχίζεται προς Αγία Άννα και Αρτεμίσιο μέχρι το Πευκί. Από την Αιδηψό, για όσους έρθουν με φέρρυ από την Φθιώτιδα, η απόσταση είναι 30 χιλιόμετρα και θα χρειαστείτε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά.

Διαθέτει αρκετά Beach Bar, εστιατόρια ή καφετέριες που έχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες για όσους είναι λάτρεις της οργανωμένης παραλίας ενώ η μεγάλη έκταση της, πέρα από το μήκος της έχει και πολύ μεγάλο πλάτος, προσφέρει την δυνατότητα απομόνωσης στήνοντας την δική σας ομπρέλα.

Αφού καθίσετε στην παραλία και απολαύστε την θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Απέναντι σας βρίσκεται η Μαγνησία και το Τρίκερι ενώ σίγουρα θα δείτε και κάποια από τα καράβια που κάνουν το δρομολόγιο για Σποράδες. Το ηλιοβασίλεμα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε στο Πευκί. Καθώς ο ήλιος δύει πίσω από τον ορεινό όγκο της Μαγνησίας, ο ουρανός γεμίζει με αποχρώσεις του χρυσού και του πορτοκαλί.

Δείτε περισσότερα πλάνα μέσα από τον φακό του Drone Travel