Παραλία Βερβερόντα: Ένας ιδανικός προορισμός στην Αργολίδα

Κυματιστούς λόφους, καταγάλανα νερά, λεπτά βότσαλα και “ψιλή” αμμουδιά. Αυτά και πολλά ακόμη, θα συναντήσετε στην παραλία Βερβερόντα, που αξίζει να επισκεφτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας. Ομολογουμένως, υπάρχουν πολλοί λόγοι, για να γνωρίσει κανείς αυτό το πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο. Αδιαμφισβήτητα, ένας από αυτούς είναι και η παραλία Βερβερόντα… Κατάλληλη για οικογένειες και μη, με πράσινο σκηνικό, κρυστάλλινα νερά και μια μεγάλη ακτή, ιδανική για χαλάρωση και αποφόρτιση.

Μη βιαστείτε να φύγετε, καθώς η δύση του ηλίου από τους λόφους της Κορακιάς, σας χαρίζει απλόχερα ένα ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα! Στην αριστερή πλευρά της ακτής ξεδιπλώνεται η περίφημη λιμνοθάλασσα, ενώ από τα δεξιά το λευκό εκκλησάκι της Παναγίας. Ένα γραφικό μέρος που προσφέρεται για πολλές φωτογραφίες.

Η περιοχή διαθέτει beach bar, ταβερνάκι με θαλασσινές νοστιμιές και χώρους διαμονής για να παραθερίσετε. Θα την προσεγγίσετε με το μεταφορικό σας μέσο, αφού απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από τον κόλπο του ομώνυμου χωριού.

Δείτε το βίντεο!