Παραλία Κουνούπι: Τιρκουάζ νερά δίπλα στα πιο ακριβά σπίτια της Ελλάδας

Το «Μονακό της  Ελλάδας» βρίσκεται στην Αργολίδα και φέρει ίσως ένα απ’ τα πιο περίεργα ονόματα. Κουνούπι…

Γιατί το αποκαλούν «Μονακό»; Διότι εκεί βρίσκονται ορισμένα από τα πιο ακριβά σπίτια της χώρας και ίσως το ακριβότερο, το οποίο κοστίζει 20.000.000 ευρώ.

Το Κουνούπι έχει και τη δική του πανέμορφη παραλία.

Μια παραλία προσβάσιμη με αυτοκίνητο χωρίς χωματόδρομο, αλλά χωρίς καμία πινακίδα, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε καλά το Google Earth για να τη βρείτε. Και το βίντεο αυτό έρχεται να σας λύσει τις απορίες.

Η παραλία Κουνούπι βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιόμετρων ανατολικά από το Πόρτο Χέλι, κοντά στον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού στην Αργολίδα.

Διαθέτει λευκή άμμο και έχει ρηχά νερά, ενώ απέναντί της βρίσκεται ένα πανέμορφο νησάκι, που μοιάζει σαν ιδιωτικό για να απολαύσετε το μπάνιο σας, και ονομάζεται και αυτό Κουνούπι.

Διαθέτει μία μόνο παραλία, η οποία φαίνεται στα πλάνα. Η παραλία Κουνούπι είναι μια παρθένα παραλία που θα σας αποζημιώσει, αλλά θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως για να την επισκεφτείτε.

Βάλτε το στίγμα της στο GPS: https://goo.gl/maps/NGicXEPAR2hEigaJ6 και προσεκτικά ακολουθήστε τις οδηγίες για να πλοηγηθείτε ανάμεσα στις πολυτελείς βίλες και να νοιώσετε για λίγο… βασιλιάδες, μέχρι να φτάσετε στην παραλία που θα σας ανταμείψει με τα τιρκουάζ νερά της. Απολαύστε την πτήση!