Η παραλία Δελφίνι στη Σύρο που πρέπει να επισκεφθείτε

Η παραλία Δελφίνι βρίσκεται στην δυτική πλευρά του νησιού και είναι μια πανέμορφη αμμουδιά που σίγουρα ξεχωρίζει στο νησί. Θα τη βρεις βόρεια από το χωριό Κίνι εύκολα αφού υπάρχουν και οι σχετικές πινακίδες.

Συγκεκριμένα για να φτάσετε στην παραλία Δελφίνι ακολουθείστε τον δρόμο προς Κίνι και στη συνέχεια έχει δύο επιλογές: είτε να στρίψετε δεξιά πριν το χωριό είτε να φτάσετε ως την παραλία στο Κίνι και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τον παραλιακό δρόμο. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί κανείς να φτάσει στο Δελφίνι και με τα πόδια μετά από περπάτημα περίπου 20 λεπτών. Οι οδηγοί καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι τα τελευταία 900 μέτρα προς την παραλία γίνονται μέσω χωματόδρομου. Για την παραλία Δελφίνι υπάρχει και μια άλλη επιλογή, αυτή των δρομολογίων με σκάφη που ξεκινούν από το Κίνι.

Η παραλία Δελφίνι έχει βότσαλο αλλά σε ένα σημείο της είναι αμμώδης μέσα στο νερό για όσους δυσκολεύονται με τις πέτρες. Διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες, υποδομές για θαλάσσια σπορ ενώ κατά μήκος της παραλίας Δελφίνι υπάρχουν και ταβερνάκια για να δοκιμάσει κανείς ψάρια ή άλλα τοπικά εδέσματα της συριανής κουζίνας.