Σαλαμίνα: Αυτές είναι οι υπέροχες «κρυφές» παραλίες της…

Σαλαμίνα: Το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού και -ίσως- το πιο αδικημένο, έχει άπειρες ομορφιές και ουκ ολίγες κρυφές παραλίες για τα μπάνια σας…

Είναι, ίσως, ένας από τους πιο αδικημένους προορισμούς σε σχέση με τις ομορφιές που κρύβει. Ο λόγος για τη Σαλαμίνα, το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού και απέχει μόλις ένα ναυτικό μίλι από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις ένα τέταρτο του μιλίου από την Αττική.

Η μικρή απόσταση του νησιού από την πρωτεύουσα, σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες και ενδιαφέρουσες επιλογές που έχει να προσφέρει, το καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό διακοπών. Το νησί της Σαλαμίνας έχει ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές, γραφικούς κολπίσκους, πλούσια βλάστηση, κυρίως πεύκα, ελιές και αμπέλια, εντυπωσιακά αξιοθέατα, αξιόλογα αρχαία μνημεία και υπέροχες φυσικές παραλίες.

Στον κόλπο της Σαλαμίνας από την πλευρά του Αιάντειου βρίσκεται ένας ανεξερεύνητος φυσικός προορισμός όπου μπορείτε να βρείτε τις μυστικές παραλίες, φυσικά μόνο με ταχύπλοο γιατί δεν υπάρχει δρόμος για να φτάσετε στις κρυφές παραλίες.

Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στην ομορφιά του τοπίου και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι αυτές οι παραλίες βρίσκονται δίπλα στην Αθήνα.