Αίγινα: Εκδρομές και… διακοπές 365 ημέρες το χρόνο!

28/06/2021 20:46|ΑΙΓΙΝΑ|
  • Αίγινα - Σαρωνικός

Αίγινα: Ενας κοντινός προορισμός για τους κατοίκους της Αθήνας, ιδανικός για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μπορεί το καλοκαίρι το νησί της Αίγινας να «βουλιάζει» από το πλήθος των επισκεπτών, όσοι όμως είναι πιο… μυημένοι στον καλό τρόπο διακοπών, γνωρίζουν καλά πως το νησί είναι εκεί και έτοιμοι να προσφέρει την ιδανική φιλοξενία 365 μέρες το χρόνο.

Και ως εκ τούτου, ως προορισμός η Αίγινα αποτελεί βασική επιλογή για μονοήμερες ή ολιγοήμερες εκδρομές, συνδυάζοντας όλα όσα επιζητούν να απολαύσουν οι επισκέπτες της, είτε προτιμούν την έντονη διασκέδαση, είτε την απόλυτη ησυχία.

Εχει, άλλωστε, το νησί της Αίγινας μέρη για κάθε γούστο…

Φυσικά, οι λάτρεις της περιπέτειας δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα γύρω από την Αίγινα μικρά νησάκια, όπως αυτό της Μονής, το οποίο αποτελεί βιότοπο άγριας πανίδας, με «μόνιμους» κατοίκους του, ελάφια και παγώνια.

Οσο για το μπάνιο σας, είναι πραγματικά πολλές οι επιλογές σε παραλίες, είτε θέλετε την ησυχία σας, είτε την πολυκοσμία.

Η Αγία Μαρίνα είναι η πιο πολυσύχναστη και οι Πόρτες η πλέον απομονωμένη που μάλιστα αποτελείται από 2 παραλίες, με άμμο η μία και βότσαλα, αλλά βραχώδη κατάσταση η δεύτερη.

Σουβάλα, Πέρδικα, Κλήμα, Μαραθώνας, Βαγία, Αιγινήτισσα και Αγιος Βασίλειος είναι οι υπόλοιπες επιλογές σας…